Skip to main content

JOB ALERT – (assistent) Bedrijfsleider – VACATURE

Als enthousiaste drankliefhebber ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Met deskundigheid en vriendelijkheid zorg je ervoor dat dat iedereen met een lachend gezicht de winkel verlaat en graag weer terug komt! Al ruim 23 jaar zorgen we voor een prachtig (wisselend) assortiment dranken en zijn een begrip in Eindhoven en omstreken.

Als (assistent) bedrijfsleider zorg je naast het klantencontact voor alle voorkomende werkzaamheden in de winkel en méér:

– Je bent verantwoordelijk voor (een gedeelte van) de inkoop.
– Je zorgt ervoor dat de vracht gecontroleerd wordt en de juiste plek in de winkel krijgt.
– In overleg met je collega’s stem je de activiteiten per week af en zorg je voor het personeelsrooster.
– Je verwerkt onze online bestellingen van ons luxe assortiment.
– Je denkt mee over commerciële activiteiten, zoals proeverijen en akties.
– Je zorgt dat de winkelpresentatie op orde is, de vloer schoon blijft en de lampen branden!
– Je verzorgt de facturatie naar afnemers toe en controleert de bestellingen van leveranciers en zorgt dat de bedrijfsvoering gezond en concurrerend blijft.
– Je krijgt de kans om te groeien in de boeiende drankenindustrie en deelt je passie in een klein, gezellig en dynamisch team.

Ervaring is niet persé vereist, maar wel een pré, net als een rijbewijs en de vaardigheid om lekkere koffie te zetten. Let wel: een goed fysiek is wenselijk, want er gaan een flink aantal dozen door onze handen heen. Dat scheelt dan weer in de kosten van de sportschool…

Spreekt dit je aan en wordt je graag lid van de wijnhuis-familie ? Stuur een CV met motivatie naar info@wijnhuiseindhoven.nl en dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie!