Skip to main content

paul mas

Le Blanc & Le Rosé

Het alom vertrouwde en geprezen wijndomein Paul Mas maakt voor De Wijnproevers een verrukkelijke witte wijn en rosé. Zo lekker, dat er ze meteen Le Blanc en Le Rosé zijn genoemd. Ultieme zomerwijnen! Dat zie, ruik en proef je al van een afstand! Met een hip boeket niet alleen óp, maar ook ín de fles!

LE BLANC PAR PAUL MAS, VIN DE PAYS D’OC, FRANKRIJK, 2022

Deze witte wijn is als een boeket bloemen samengesteld uit Viognier, Vermentino, Pinot Gris, Macabeu, Sauvignon Blanc en Colombard. En net als Le Rosé – die er al even hip uitziet – ook afgesloten
met Vinolok, een prachtige glazen stopper. Le Blanc is een echte dorstlesser, een originele, sappige wijn met een charmante neus van guave, lychee en rozen. Lekker fris en makkelijk drinkbaar, met guave, perzik, lychee en rozen met een kruidige ondertoon. Heerlijk bij schaal- en schelpdieren, vis en kip van de barbecue.

LE ROSÉ PAR PAUL MAS, VIN DE PAYS D’OC, FRANKRIJK, 2023

De rosé is een blend van Grenache Gris, Gremache Noir, Pinot Gris, Cinsault en Caladoc, die samen letterlijk en figuurlijk een prachtig boeket geven. Met een fijne roze zweem en romige aanzet. Met zomerse parfum van rijpe aardbei, kers, vanille en rijp bosfruit. Heerlijk op het terras, maar ook niet te versmaden bij pasta, pizza en salades. De prachtige fles is ook prima her te gebruiken dankzij de geweldige glazen stopper!

Voor €9,49 – Nu €7,99 per fles

Puur Genieten!

Kijk hier voor een begeleidend recept

Aanbieding geldig tot en met 30 Juni 2024 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF