Feest/eet/Sint/Kerst/culinair nieuws

Hoe kunnen we deze gezellige tijd in onze winkel veilig en gezond doorkomen? Het is een drukke periode; “De winkel staat vol, mensen zijn goed gehumeurd en wij hebben er zin in om iedereen van een goed wijnadvies te voorzien bij het kerstdiner of voor een leuk cadeau”.
Door de tijdelijke sluiting van de horeca verwachten wij grotere drukte in onze winkel dan normaal.
Maar hoe zorgen we ervoor dat de winkel goed blijft doorstromen en dat iedereen goedgehumeurd de winkel verlaat met een passend advies en de juiste aankopen? Tijden zijn we er al mee bezig. U kunt ons daarbij helpen om dit soepel te laten verlopen en de decembermaand tot een succes te maken.
Op deze pagina nemen we u mee in een aantal Tools en maatregelen die we hebben genomen om alles zoveel mogelijk in goede banen te leiden.

 De Wijngenerator:

Op onze website zal in November en December de Wijngenerator actief zijn.
Wat is het? De Wijngenerator is een handige tool die u kunt gebruiken om al uw culinaire wensen te voorzien van een passend wijnadvies!
Hoe werkt het? We hebben het simpel gehouden!
U vult uw naam en email adres in.
U kunt een keuze maken uit Aperitief, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Nagerecht en Kaas.
U vult bij de betreffende gang de naam van het gerecht in, eventueel aangevuld met belangrijke ingrediënten (voor de keuze van de wijn).
U geeft per categorie het aantal gewenste flessen door en de gewenste prijscategorie
En… druk op de knop verzenden
Wij ontvangen uw aanvraag en sturen u de volgende werkdag een passend wijnadvies toe in de gevraagde prijscategorie. Uiteraard kunt u ons altijd mailen op info@wijnhuiseindhoven.nl voor nadere toelichting of vragen. Wij hopen op deze manier onze (digitale) klanten goed te kunnen adviseren!
Bij akkoord laten wij weten wanneer de bestelling voor u klaar staat. Dit bespaart wachttijd en uitzoektijd in de winkel.

Naar de generator

Bestelmogelijkheden in de Feestmaand:

Door de enorme beperking door corona van het toegestane aantal klanten in onze winkel van 25 personen, hebben wij besloten om aankopen niet meer direct in te pakken terwijl u staat te wachten. Dit om wachtrijen te voorkomen en de doorstroom van klanten te kunnen waarborgen.

Uiteraard bent u van harte welkom om uw ingepakte geschenken op een later tijdstip op te komen halen. Wij zorgen er dan voor dat uw geschenken met de grootste zorg worden ingepakt en worden klaargezet. Ook kunnen wij u altijd verpakkingsmaterialen meegeven indien u niet de tijd heeft dit op een later tijdstip op te halen. De ingepakte geschenken kunnen de volgende werkdag tussen 0900-1000 uur worden opgehaald.

Hoe te bestellen:
Het vooraf bestellen van producten uit onze winkel via email: info@wijnhuiseindhoven.nl of via de telefoon 040-2065560 is meer dan van harte welkom. Het is voor ons prettig ruim van tevoren te weten wat we voor u klaar mogen zetten. Het voorkomt ook teleurstellingen dat u wellicht misgrijpt op gewenste producten.

Onze Bierafdeling / Untappd:

Onze bierafdeling telt inmiddels meer dan 700 verschillende speciaalbieren in alle stijlen van over de gehele wereld. De meeste bierliefhebbers weten het al, Untappd is de juiste tool om je lekkerste bieren uit te zoeken.

Wij zijn continu op jacht om de lekkerste Limited Editions en nieuwste en meeste verse bieren te “scoren”. Ons assortiment wordt actueel bijgewerkt.

Mocht u in de komende weken tot en met het einde van het jaar op zoek zijn naar bijzondere bieren om van te genieten, kunt u ons helpen door enig “HUIS” werk te doen en de lijst met Untappd samen te stellen. Mail het lijstje door en wij zetten de gevraagde bieren klaar om opgehaald te worden. Zo grijpt u niet mis en houden wij de doorstroom op orde in onze winkel.

Bezorgmogelijkheden:

Onze bezorgservice levert in overleg GRATIS uw bestelling. Vanaf een bedrag van € 50,- (excl. Statiegeld) of vanaf 12 flessen wijn / gedistilleerd bezorgen wij uw bestelling in Eindhoven. U kunt met onze mobiele pin betalen, contant of we sturen u van te voren een betaalverzoek.

Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een cadeau dat u bij iemand wilt laten bezorgen. Het werkt heel makkelijk: bel of mail uw bestelling door; dan komen wij het brengen!

Uw bezoek aan de winkel:

Wanneer wij u mogen verwelkomen in de winkel zal ons team u zoveel mogelijk mee door de winkel begeleiden. Het is prettig als u een mandje bij de ingang meeneemt wanneer u losse flessen mee wilt nemen.

Ondanks dat iedereen door dezelfde voordeur binnenkomt en ook zal vertrekken, hopen we dat de doorstroom gewaarborgd is. Wij hopen op uw flexibiliteit.

Onze Wijn “HUIS” regels:

Aangescherpte Coronavirus (COVID-19)- Voorzorgsmaatregelen bij Wijnhuis Eindhoven.

  • In onze slijterij/wijnhandel zijn maximaal 25 klanten tegelijkertijd welkom. Kom zoveel mogelijk alleen (zonder kinderen) en doe zo gericht mogelijk uw aankopen.
  • Draag bij voorkeur een mondkapje.
    Vanaf 1 december verlenen wij u geen toegang zonder mondkapje.
  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten hebt. Vraag een familielid of buren om uw boodschappen te doen.
  • Houd 1,5 meter afstand van ons winkelpersoneel en andere klanten. Ook buiten in onze tent voor de winkel.
  • Raak alleen het product aan dat u wilt aankopen.
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos – contant betalen blijft uiteraard wel mogelijk.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van onze collega’s.
  • Wij kunnen uw flessen niet altijd voor u in uw auto zetten, maar bezorgen is geen probleem. Denk met ons mee.

Voor meer informatie www.rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 0800-1351